Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-paragnost.net


  Online hulplijn met online paragnosten uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Paragnosten uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van paragnosten uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op online-paragnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Michelle
  Ervaring met paragnost Michelle
  Beste Michelle, ik weet niet hoe ik je genoeg kan bedanken voor je geduld raad en natuurlijk je legging die altijd blijkt te kloppen achteraf, echt onmisbaar ben je op de lijn toppertje.




Ervaring van F met paragnost Michelle   Ervaring van F met paragnost Michelle   Ervaring van F geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Michelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Ben echt blij dat ik met EVS heb gesproken. Wat ze me vertelde is voor mij zeer waardevol, en ik kreeg van haar de wegwijzer naar het leven van mijn levensdoel. Ze geeft op een degelijke manier advies, waarvoor mijn dank.




Ervaring van Hild met paragnost Evs   Ervaring van Hild met paragnost Evs   Ervaring van Hild geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Wat een bijzonder lieve en sympathieke vrouw is Esterella! Bovendien nog nooit met een medium gesproken die zo ontzettend kundig is. Bijna griezelig, je hoeft haar niets meer te zeggen, ze weet alles al, ook over het verleden! Dank voor het fantastische consult!




Ervaring van A met paragnost Esterella   Ervaring van A met paragnost Esterella   Ervaring van A geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Oceana

Wel u geeft me altijd goed advies ! En ik neem dit ook mee hoor en nee ik ga daar niks meer over zeggen het moet nu leuk blijven
Rita




Ervaring van Rita met paragnost Oceana   Ervaring van Rita met paragnost Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Lieve Nina,
Je hebt me rustig gemaakt . Betrouwbaar paragnoste die waarheid vertelt en een luisterend oor heeft.





Ervaring van Ruben met paragnost Nina   Ervaring van Ruben met paragnost Nina   Ervaring van Ruben geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Dank voor dat je iedere keer er bent en me eerlijk op de hoogte houdt. We spreken elkaar




Ervaring van Bo met paragnost Egon   Ervaring van Bo met paragnost Egon   Ervaring van Bo geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Lieve Anne, een grote dank je wel voor jouw engelengeduld. Jouw hartverwarmende woorden en jouw inzichten. Je bent een topper en een ontzettende lieve dame.




Ervaring van Monique met paragnost Anne   Ervaring van Monique met paragnost Anne   Ervaring van Monique geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Vol vertrouwen in wat jij kon heldervoelen, ik wacht alles af en je zal van mij horen Nina.




Ervaring van Liv met paragnost Nina   Ervaring van Liv met paragnost Nina   Ervaring van Liv geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Voor raad en duidelijkheid moet je bij helderziende Marya zijn. Marya, je hebt mij zo goed geholpen om alles weer duidelijk te krijgen. Je zit bij mij onder de sneltoets, dikke kus E




Ervaring van Ella met paragnost Marya   Ervaring van Ella met paragnost Marya   Ervaring van Ella geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Geweldige medium, volledig on point. No nonsens en snelle antwoorden. Dank hier voor.





Ervaring van Jeniffer met paragnost Thaiis   Ervaring van Jeniffer met paragnost Thaiis   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Onze gesprekken zijn steeds mooi en zuiver, keer op keer voel ik mij verbonden en gesteund en komen je voorspellingen weer uit, je maakt je titel helderziende trots. Ga zo door Helderziende Carola




Ervaring van Paul met paragnost Carola   Ervaring van Paul met paragnost Carola   Ervaring van Paul geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Bedankt voor uw heldere en duidelijke kaartlegging, ik laat alles op mij afkomen. Liefs Lot




Ervaring van Lot met paragnost Monique   Ervaring van Lot met paragnost Monique   Ervaring van Lot geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Altijd heel nuchter geweest maar Karlien, je hebt echt mijn standpunt veranderd. Snel zal ik weer contact opnemen, veel dank




Ervaring van Anita met paragnost Karlien   Ervaring van Anita met paragnost Karlien   Ervaring van Anita geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yourah, je bent een geweldig paragnost. Kan super invoelen op situaties en omstandigheden. Liefs H




Ervaring van Hanna met paragnost Yuorah   Ervaring van Hanna met paragnost Yuorah   Ervaring van Hanna geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Jij bent echt mijn engel MB Rhais, ben echt dankbaar voor alles. Een hele dikke knuffel en een mooie zonnige dag gewenst





Ervaring van Remie met paragnost MB Rhais   Ervaring van Remie met paragnost MB Rhais   Ervaring van Remie geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid, je bent super goed medium. Jouw voorspelling is uitgekomen.
Bedankt voor het consult ook, het was heel fijn.


Groetjes xx Dinetha.




Ervaring van Dinetha met paragnost Sid   Ervaring van Dinetha met paragnost Sid   Ervaring van Dinetha geplaatst op 8 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Vandaag gesproken met Esterella, nog nooit zon bijzonder consult gehad! Van overleden dierbaren wist ze me precies te vertellen die z ontzettend waar zijn! Plus deze dame heeft dingen over het verleden gezegd die allemaal raak waren.




Ervaring van Anoniem  met paragnost Esterella   Ervaring van Anoniem  met paragnost Esterella   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Hi Yellow
Ik heb jou al zeker aantal jaren niet online gezien dus laat staan gesproken. Van de week dacht ik aan je en voila ik zie dat je online bent. Dat is voor mij een teken dat ik je moest spreken omdat je waarschijnlijk een boodschap had die ik zou moeten horen enn dat was zeker het geval.
Het klopte echt tot in de details wat je verteld hebt. Dankjewel daarvoor en ik ga zeker jou advies toepassen !
Ik laat je weten of je voorspelling is uitgekomen.
XX




Ervaring van Anoniem  met paragnost Yellow   Ervaring van Anoniem  met paragnost Yellow   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Bedankt Lobke voor alle gesprekken. Je geeft mij zoveel moed. Ik bel je al enkele maanden en telkens heb je gelijk. Je bent zo een lieve begripvolle vrouw om mee te praten.




Ervaring van ana met paragnost Lobke   Ervaring van ana met paragnost Lobke   Ervaring van ana geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Dankjewel voor al jouw lieve mails. Ze geven me heel veel steun en vertrouwen dat het goed moet komen. Je voorspelling kloppen altijd! Veel liefs xx




Ervaring van Anne met paragnost Romyna   Ervaring van Anne met paragnost Romyna   Ervaring van Anne geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Drie keer gesproken met Alena. Alle drie de keren waren het mooie gesprekken. Je bent treffend en scherp in je inzichten, je ziet wonderlijk veel, allemaal juist en je voorspellingen komen uit. Daarom belde ik je terug! Maar je bent ook vriendelijk en zacht. Het is een plezier om je te spreken. Je kan ook met jou lachen. Je bent gewoon heel erg goed!




Ervaring van Anoniem  met paragnost Alena   Ervaring van Anoniem  met paragnost Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Liesje
  Ervaring met paragnost Liesje
  Liesje is een topmadame! Heel eerlijk, oprecht en praat helemaal niet naar de mond. Ze zegt de dingen zoals ze het ziet en voelt. Ook als de boodschap negatief is, brengt ze die over zoals het hoort. Daarom is Liesje echt wel te vertrouwen en zeker de moeite waard om naar te bellen. Tips en steun krijg je van haar altijd. Gisteren in stress met Liesje gebeld en weer helemaal tot rust gekomen door haar boodschappen. Een liefdesverhaal is soms heel moeilijk maar met Liesjes bijzondere gave, kan ik vele zaken plaatsen en de juiste beslissingen nemen waardoor de rust weerkeert. Bedankt Liesje voor al je gesprekken en geduld met me, ik bel je zeker nog meerdere keren terug.




Ervaring van Suzie met paragnost Liesje   Ervaring van Suzie met paragnost Liesje   Ervaring van Suzie geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, superfijn je gesproken te hebben. Je zorgt er altijd weer voor dat ik rust vind in alle uitdagingen die ik ondervind in mijn leven. Warme groet




Ervaring van Priscillia met paragnost Gunter   Ervaring van Priscillia met paragnost Gunter   Ervaring van Priscillia geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Mooi en zuiver consult gehad van Lineke, het is zeker de moeite waard om Medium Lineke te bellen. Dankjewel voor het luisteren





Ervaring van Anna met paragnost Lineke   Ervaring van Anna met paragnost Lineke   Ervaring van Anna geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bibi
  Ervaring met paragnost Bibi
  De beste van de beste, zo rustig en zo neutraal. Jij behoort zeker tot 1 van de beste mediums voor mij. Thanks Bibi




Ervaring van Rosie met paragnost Bibi   Ervaring van Rosie met paragnost Bibi   Ervaring van Rosie geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Petrus, je heb mij heel goed geholpen. bedankt voor je mooie en wijze consult.




Ervaring van Frits met paragnost Petrus   Ervaring van Frits met paragnost Petrus   Ervaring van Frits geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Een eervolle kunde wat paragnoste Sid beheerst. Haar visuele zicht en het overbrengen is briljant. Zet hem voort, liefs M




Ervaring van Mark met paragnost Sid   Ervaring van Mark met paragnost Sid   Ervaring van Mark geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie bel ik regelmatig want ze is zo zuiver. Haar voorspellingen komen altijd uit. U voorspelde een topdag met Hemelvaart terwijl het leek of de situatie onhoudbaar zou zijn. . Telkens weer komt het uit en ook als het minder leuk nieuws is. U bent gewoon goed.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Eerlijk consult, warme vrouw met veel kennis. Bedankt voor alles wat je me wist te vertellen. Je bent een steun voor vele mensen.




Ervaring van Tristan met paragnost Caroline   Ervaring van Tristan met paragnost Caroline   Ervaring van Tristan geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Esterella, Was fijn je weer gesproken te hebben en ben je heel dankbaar. Ik bel je zeker weer.




Ervaring van Mara met paragnost Esterella   Ervaring van Mara met paragnost Esterella   Ervaring van Mara geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Alena vertelde mij 1 maand geleden dat ik met een man zou praten op werk en dat dat zou zorgen voor een nieuwe ontwikkeling op werk, nou 1 maand later precies gegaan zoals hoe ze voorspelde magisch!




Ervaring van Ammm met paragnost Alena   Ervaring van Ammm met paragnost Alena   Ervaring van Ammm geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Alena vertelde mij 1 maand geleden dat ik met een man zou praten op werk en dat dat zou zorgen voor een nieuwe ontwikkeling op werk.nou 1 maand later precies gegaan zoals en hoe ze voorspelde .magisch!




Ervaring van Ammm met paragnost Alena   Ervaring van Ammm met paragnost Alena   Ervaring van Ammm geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Victor
  Ervaring met paragnost Victor
  Victor ik heb vertrouwen in u en in Lobke Julie zijn zo goed en eerlijk .Alleen ben ik zo onzeker en bang .Ik hou van jullie doe zo verder top mensen xxx




Ervaring van maggy  met paragnost Victor   Ervaring van maggy  met paragnost Victor   Ervaring van maggy geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esmeralda
  Ervaring met paragnost Esmeralda
  Het volledige kaartbeeld klopt met wat er speelt zonder zelf veel te zeggen en dit is nu het belangrijkste bij het invoelen.
Heel goed medium




Ervaring van Anoniem met paragnost Esmeralda   Ervaring van Anoniem met paragnost Esmeralda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmeralda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esmeralda
  Ervaring met paragnost Esmeralda
  Waaw, wat een wijsheid. Ik ben van mijn sokken geblazen door Esmeralda. Ze verdiend een tien op tien. Dank je wel Esmeralda!




Ervaring van Anoniem met paragnost Esmeralda   Ervaring van Anoniem met paragnost Esmeralda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmeralda  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Online-paragnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Online-paragnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-paragnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-paragnost.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden